12 Haziran 2021 – 20 Haziran 2021 tarihleri arasında sistemimize üye olup eserlere pey verebilirsiniz.12 Haziran 2021 TARİHİNDE SAAT 20:00 DA SİSTEM PEY ALIMINA KAPANACAKTIR. AKİBİN DE SAAT 20:01 CANLI MÜZAYEDEMİZ BAŞLAYACAKTIR. CANLI OLARAK YAYINLANACAK MÜZAYEDEMİZDEKİ HER BİR ESER 15 SANİYE BOYUNCA SATIŞTA KALACAKTIR. YENİ GELECEK HER PEY İÇİN SİSTEM 10 SANİYE DAHA EKLEYECEKTİR SİSTEM SON GELEN PEYDEN SONRA EN YÜKSEK TEKLİF SAHİBİNE ÜRÜNÜ SATACAKTIR. HER ÜRÜN KATALOĞUN YAYINLANMASINDAN BUGÜNE KADAR GELEN EN YÜKSEK PEY ÜZERİNDEN SATIŞA ÇIKACAKTIR. CANLI MÜZAYEDE DE PEY ALMASA BİLE ESER PEY TOPLAMA SÜRECİNDEKİ VERİLEN EN YÜKSEK PEY SAHİBİNE SATILACAKTIR. DEĞERLİ ÜYELERİMİZİ BU HEYCANLI GÜZEL ORTAMA BEKLİYORUZ..
Çerkes Kemeri
OSMANLI DÖNEMİ 84 DAMGALI GÜMÜŞ SAVAT İŞLEMELİ ÇERKES KEMERİ 95 CM UZULUĞUNDADIR.
Porselen Tabak
19.YY EL BOYAMA PORSELEN OSMANLI RUS SAVAŞINI SAHNELEYEN AY YILDIZ,ASLAN,KARTAL, KURAN-I KERİM,KILIÇ,TUĞ VE BİTKİSEL MOTİFLERLE SÜSLÜ PORSELEN TABAK. 20/20 CM DİR.
Osmanlı Dönemi Buhurdanlık
BROZ OSMANLI DÖNEMİ BUHURDANLIK 20 CM YÜKSEKLİĞİNDEDİR.
Madalya Kutusu
ERKEN DÖNEM CUMHURİYET MADALYA KUTUSU 12/7 CM ÖLÇÜLERİNDEDİR.
Osmanlı Dönemi Kutu
OSMANLI DÖNEMİ PRİNÇ HEREKE FABİKA-İ HÜMAYUN YAZILI KUTU 7.5 CM ÇAPINDADIR. Hereke Fabrika-i Hümayun sanayi devrimi öncesi pek çok eşya zanaatkârlar ve ustalar tarafından el yordamıyla üretiliyordu. Zaman alan ve dolayısıyla az gelir getiren el işi üretim, tekniğin gelişmesiyle, makine kullanımının yaygınlaşmasıyla yavaş yavaş azalmaya başlamıştı. Fabrikaların kurulmaya başlandığı, üretimin hızlandığı 18. yüzyıl Osmanlı Devleti açısından da teknik gelişmelerin olduğu bir dönemi işaret eder. Çoğunlukla Avrupa örnek alınarak üretim alanında yaşanan gelişmelerin ve faaliyet gösteren kurumların içerisinde bugüne ulaşan Hereke Fabrikası’nı ayrı tutmak gerekir. Tarihi, gelişimi, tanıklık ettiği saltanat dönemleri ve karşıladığı Cumhuriyet yıllarıyla Hereke Fabrikası, ülkemizin dokuma sanayi tarihinin köşe taşlarından biridir.19. yüzyılın ortalarına doğru İzmit dolaylarında bir çuha fabrikası kurmak üzere yola çıkan Ohannes ve Boğos Dadyan kardeşler İzmit’in Hereke bölgesinde Ulupınar Deresi kenarında bir kumaş fabrikası kurarlar. 1843 yılında yapılan, fabrikadan ziyade geniş bir atölye niteliğinde olan bu işletme, iki yıl sonra bir gezisi sırasında, dönemin padişahı Abdülmecid’in dikkatini çeker. Osmanlı’nın sanayi alanında atılımlar yapmaya çalıştığı bu dönemde sıfırdan fabrika kurmak, malzemelerin çoğunluğunu yurt dışında ithal etmek gerekeceğinden fazla maliyetli oluyordu. Dolayısıyla yerel işletmelerin, küçük atölyelerin satın alınarak fabrikaya dönüştürülmesi daha çok tercih edilen bir yöntemdi. Sultan Abdülmecid’in dikkatini celb çuha fabrikası da aynı yöntemle saraya bağlandı ve adı Hereke Fabrika-ı Hümayunu olarak anılmaya başlandı.
2.Derce Mecidi Kutu
OSMANLI FİNCAN KUTUSUNUN İÇİ 2.DERECE MECİDİ NİŞANI İÇİN DEĞİŞTİRİLMİŞ. 2.DERECE MECİDİ NİŞANI İÇİN GÜZEL Bİ SAKLAMA KUTUSU. OSMANLI ARMASI DÖNEMDİR.
Eski İşlemeli Şemsiye
19 YY ŞEMSİYE PORSELEN MOTİFLERİYLE SÜSLÜDÜR. 86 CM UZUNLUĞUNDADIR.
Parfüm Şişeleri
ESKİ CİVA YALDIZLI PARFÜM ŞİŞELERİ 3/3/6/4/4 CM UZUNLUKLARINDADIR.
Osmanlı Mühür
OSMANLI DONANMA CEMİYETİ ÜSKÜDAR TOYGAR HAMZA ŞUBESİ HİCRİ 1332 SENESİNE AİT ALPAKA MÜHÜR.
Obje
1954 ATATÜRK GÖRSELLİ TÜRK TRAKTÖR FABRİKASI 25.YIL HATIRA MADALYONU VE 2 ADET OSMANLI DÖNEMİ HİLAL-İ AHMER MADALYASI ÜSTLERİ GÜMÜŞ VE BRONZDUR.